Outfit of the day #59

Outfits from 2016 – part 2

8-51 1. HER
9-52 2. HER
10-53 3. HER
10-54 4. HER
10-55 5. HER
11-56 6. HER
11-57 7. HER
11 8. HER
11-58 9. HER

I forlængelse af det tidligere indlæg med outfits fra 2016, får I også anden halvdel, hvor der stadig er billeder fra varmere dage. Det begynder jeg altså at savne, for det skal da ikke være nogen hemmelighed, at jeg foretrækker varmen frem for denne vinterkulde. Så jeg glæder mig altså så småt til det bliver forår.

Favoritten må være outfit nr. 6, da jeg er svært glad for købet af den lyseblå Munthe kjole, som jeg forestiller mig bliver en favorit her til forår og sommer. Det skal nok vise sig at være et rigtig godt køb! Den skal helt sikkert med på sommerferie :)

Derudover er jeg også ret glad for outfit nr. 8, da Claire Sofié kjolen altså er en klassisk kjole, som både kan bruges til hverdag og til fest. Jeg synes i hvert fald den passer godt sammen med de cognacfarvede støvler og ruskindsjakken uden det bliver alt for “dressed up”.

Favoritkøbet i 2016 må dog uden tvivl være mine Chanel ballerinaer, som jeg heldigvis fik købt med hjem fra vores USA rejse, da vi havde god tid i London på hjemturen. Jeg er SÅ glad for dem, og de skal nok blive brugt flittigt her til sommer, når vejret igen tillader åbne sko.

Hvilket outfit er jeres favorit?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #59