Nails: Camelia nacré

Goodiebox May 2016

DSC_5691 DSC_5676 DSC_5677

I dag modtog jeg en skøn mail om, at denne måneds Goodiebox var klar til afhentning, så den skulle selvfølgelig også hentes i dag ;) Endnu engang overrasker boksen, og det er faktisk de fleste ting, som jeg nemt kan bruge. Desuden er der hele seks full size produkter i boksen, og jeg er stor tilhænger af, at give lidt ekstra i forhold til i opstarten af Goodiebox, men så få flere full size produkter frem for prøver! Det overrasker altså hver gang.

Månedens tema er “City Break”, hvor der er en masse lækre produkter, som er klar til at pakke i tasken til nye oplevelser – og det er jo rart at have rejsestørrelser og produkter, som ikke fylder så meget. Det bliver ikke til nogen storby ferie for mit vedkomne her i foråret, men jeg ser også frem til en helt fantastisk sommerferie! Dog har jeg en smuttur til København i juni, hvor jeg da helt sikkert kan pakke nogle af disse produkter med i tasken.

Boksen indeholder:
–  Garnier Respons Body Mythic Olive Dry Oil. En”tør” olie som tørrer hurtigt ind og giver masser af fugt til sommerbenene.
– Nicka K Hydra Lipstick. Et make-up mærke fra New York, som både er af god kvalitet, men også til en fornuftig pris – det lyder jo egentlig meget godt! Denne læbestift indeholder desuden jojobaolie, som tilfører masser af fugt. Og så er den røde farve bare skøn!
– Perfume Pod Atomizer. En beholder til parfume, hvor man så kan fylde yndlingsparfumen i, og så have den med på rejse – den passer nemlig til håndbagagen.
– Compeed Vabelplaster. Altid en redning! Jeg er lykkelig over, at modtage det, for om sommeren kommer der altså vabler, når der skal indvies et par nye sko eller to. Så er Compeed en god ting at have med sig.
– Être Belle Golden Skin Caviar Eye Roll on. Produktet opfrisker huden omkring øjenene, og desuden er der små guldflager i, som giver en smule glimmer :)
– Dove Advanced Hair Series. Shampoo og Balsam kan man altid bruge, og især i rejsestørrelser! Serien er udviklet til at pleje og genopbygge håret, og er især god til skadet, farvet eller behandlet hår.
– Mesauda Milano Gentle Lacquer Remover. Yes! Jeg bruger i forvejen en af disse neglelak fjernere, da det er betydeligt nemmere bare at bruge denne, frem for at bruge vat mv., her skal du bare dyppe fingeren, dreje et par gange og så er neglelakken altså fjernet! Så jeg vil da helt sikkert teste denne udgave :)
– Iroha Deep Repair Foot Socks. Et par engangssokker, som blødgør og beskytter tørre fødder – perfekt efter en lang dag!

Alt i alt en rigtig god boks i denne måned, men det produkt som jeg blev mest glad for at finde, må næsten være sokkerne! Jeg har prøvet en lignende variant en enkelt gang, og det var altså et fantastisk resultat! Så det skal prøves af her i weekenden ;)
Derudover var jeg også meget begejstret for neglelak fjerneren, men det er selvfølgelig også fordi jeg foretrækker disse, frem for den normale neglelak fjerner.

Har I modtaget denne måneds Goodiebox? Ellers kan I tilmelde jer her.

2 kommentarer

 • Hold nu op, hvor lyder det bare alt sammen mega lækkert! Fortryder pludselig ret meget, at jeg endnu ikke har fået melddt mig til. Hm. Det må blive så snart vi runder lønningsdag :D

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lisbeth,

   Ja, det er med at få meldt sig til, da de oftere oplever at boksen bliver udsolgt :)
   Men jeg er faktisk ret begejstret for konceptet!

   -Simone

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nails: Camelia nacré