Birthday wishlist

Outfit of the day #54

dsc_8095

dsc_8097

dsc_8098

Bukser H&M // T-shirt Ganni // Stiletter Bianco // Halskæde Hvisk // Ur Michael Kors

I torsdags tog vi på A Hereford Beefstouw for at fejre Daniels fødselsdag, og sikke en festmiddag. Og så endda på en torsdag ;) Outfittet er egentlig meget afslappet med et par løse mørkeblå bukser og min favorit t-shirt. Det eneste skift jeg lavede efter arbejde, var at tilsætte et par stiletter, for at pifte sættet en smule op – og så selvfølgelig tilføje en jakke. For hold op, hvor var det koldt ;) Stiletterne fra Bianco er i øvrigt på tilbud lige nu, så I kan skynde jer at få dem til en rigtig god pris!

I dag står den på en masse praktisk, da der skal flyttes nogle møbler rundt, så vi fortsat kan få slebet gulve i næste uge. Nu er det heldigvis kun stuen og trappen der mangler ;) Senere tager vi ud til min mor og hendes kæreste, og ellers bliver det sikkert også til en smule afslapning herhjemme.

Hvad skal jeres lørdag bruges på?

Indlægget indeholder affiliate (reklame) links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday wishlist