Sweet sweet Charlie

Outfit of the day #56

dsc_8450 dsc_8453 dsc_8455

Kjole Munthe (top HER) // Cardigan Nümph // Ballerinaer Chanel
Armbånd Lova Designs // Ur Michael Kors // Ring Carré

I går var jeg til barnedåb ved søde Elias og hans skønne forældre, som I måske også har set på instagram (@missbjerregaard). Jeg var hoppet i min nye kjole fra Munthe, som jeg synes passede så fint til lejligheden. Da jeg først så kjolen her i sommers, vidste jeg at den skulle flytte ind hos mig, men desværre nåede den at blive udsolgt. Dog var jeg her efter sommerferien så heldig, at finde den på Trendsales og så slog jeg til med det samme. Jeg er helt vild med den lyseblå farve og det fine mønster. Jeg glæder mig til at bruge den til sommer, hvor det er blevet lidt varmere, og man ikke behøver både cardigan og strømpebukser.

Hvad synes I om den?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sweet sweet Charlie