New in #62

A Claire Sofié dress

dsc_8589I fredags modtog jeg denne fine gave, nemlig en kjole fra det danske mærke Claire Sofié, og jeg har allerede en masse ideer til hvordan kjolen kan bruges. Både til hverdag og fest, heriblandt de kommende julefrokoster. I dag hoppede jeg så i den elegante sorte kjole, sammen med mine nye cognacfarvede støvler og ruskindsjakke i samme farve. Et sæt jeg synes fungerer ret godt sammen og sagtens kan bruges i hverdagen.

Claire Sofié er et brand jeg virkelig har fået øjenene op for. De fine kjoler bliver nemlig kun lavet i 200 eksemplarer, hvilket jo gør kjolen ret unik. Jeg er helt vild med denne sorte Aimé kjole og jeg er sikker på, at det bliver en favorit i garderoben og den nye “little black dress” her hos mig.

Hvad synes I om den?

dsc_8595 dsc_8605 dsc_8612 dsc_8618
Indlægget er lavet i samarbejde med Claire Sofié.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in #62