Nails: Black Pearl

Outfit of the day #53

C51E3185-3E8E-4D77-BC77-10FAD245B410_zpstd3mhsn8
Jacket B.young (similar here) // Dress Vero Moda // Boots H&M (similar here)
Bag By Malene Birger // Necklace Hvisk

Hold op hvor er weekenden bare fløjet af sted! Der har både været tid til afslapning og seriemaraton, men også et hurtigt smut til København, for at besøge en veninde. Turen varede kun lige omkring 24 timer, men hvor var det en god tur. Både med hyggeligt selskab og en tur på Bistro Royal (hvor de har den lækreste dessert!! Karamel og oreos – behøver jeg sige mere?). Derfor har bloggen også stået lidt stille den seneste tid, men det vil jeg bestemt forsøge at lave om på :)

Outfittet her er faktisk fra i går, som bød på en togtur hjem fra det københavnske og ellers ren Sons of Anarchy seriemaraton, da jeg kom hjem. Vi er snart ved at have set det hele, og hold nu op, hvor kan den serie anbefales! Men tilbage til outfittet… Et ret enkelt gråt outfit, som jo passede til den efterårsagtige regnvejrsdag. Kjolen fra Vero Moda er i et behageligt stof, men samtidig med drapering, hvilket gør den nem at style både til hverdag og fest.

Indlægget indeholder affiliate (reklame) links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nails: Black Pearl