Ready for Christmas

Outfit of the day #55

dsc_8334

dsc_8367

dsc_8331

dsc_8350

dsc_8361

dsc_8342

I dag har stået på ren afslapning og hygge, som både har budt på en tur ned i gågaden og en smule shopping, efterfulgt af en gåtur i skoven med Daniel og Charlie. Det har nu været skønt med en lørdag uden de vilde planer, og så har vi bare nydt at være ude på en flot efterårsdag.

Men det kan nu også mærkes, at det er blevet koldere. Så derfor hoppede jeg også i min nye striktrøje og det var et ret godt valg! Derudover var det egentlig et rent behageligt outfit med mine yndlings jeans og min nye taske, som jeg fik i fødselsdagsgave. Egentlig et ret fint sæt synes jeg – og jeg er sikker på denne kombination nok skal blive brugt igen.

I kan finde alle tingene her:
Jakke B.young (lignende her) // Jeans H&M // Strik H&M // Støvler Asos
Taske Markberg // Halskæde Hvisk // Øreringe Hvisk

Nu står den på filmhygge og afslapning på sofaen. God lørdag aften!

Indlægget indeholder affiliate (reklame) links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ready for Christmas