Outfit of the day #63

Nails: Pink Glitter

97f2288e-075c-4b4b-98ef-bab107ba48ee_zpswecuzm4s

4f6bcb82-a9a3-44e5-95e7-bec0d8ac903d_zpsntp4o44n

528dcafb-4693-4e70-991b-11231c3c6d22_zpsq5gzqyoo

En ret så aktiv tirsdag for mit vedkomne, hvor der både er lavet en masse praktiske ting herhjemme – vasketøjet ordner jo desværre ikke sig selv – og endda også bagt pølsehorn. Jeg kan næsten ikke huske, hvornår jeg sidst har fået lavet det, men det blev heldigvis en succes.

Men tilbage til hvad det hele skulle handle om, nemlig denne uges neglelak. Denne gang i en forårsversion med en skøn lyserød farve med lidt ekstra glimmer til hverdagen. Jeg bliver helt i sommerhumør når jeg kigger ned på neglene ;)

De to lakker jeg har kombineret hedder Honeysuckle love, som er den fine lyserøde bund og så har jeg efterfølgende brugt Elegant Jasmine for at tilføje lidt ekstra glimmer ;) Jeg skal også nok få dem brugt hver for sig, da det er to rigtig flotte farver!

Hvad synes I om kombinationen?

Indlægget er lavet i samarbejde med Depend Cosmetic.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #63