Wednesday wishes #17

Nails: Ready for travel

DSC_6250 DSC_6236 DSC_6243 DSC_6255

Inden sommerferien skulle neglene selvfølgelig også være rejseklare. Denne gang med en skøn pastel farvet kombination. Derfor lavede jeg et miks med FTW – For the Win og WYWH – Wish You Were Here. Jeg er helt vild med den lyserøde farve, og jeg er sikker på at det bliver en favorit fremadrettet, da den kan passe til de fleste outfits. Dog synes jeg også at den lilla farve, er et godt kompliment til den lyserøde farve, uden at bryde det for meget. Derfor er jeg egentlig blevet ret glad for denne farvekombination.

Nå nu jeg skulle ud og rejse, så skulle der også lige lidt ekstra glimmer på neglene ;) Derfor valgte jeg at tilføje en sticker på hver pegefinger, og så give dem et ekstra lag klar lak. Voila – så var jeg altså rejseklar!

Jeg skal nok tjekke ind med en masse billeder fra rejsen hen ad vejen :)

Indlægget er lavet i samarbejde med Depend Cosmetic.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wednesday wishes #17