New in #27

Nails: A Touch of Pink

DSC_3325

I sidste uge viste jeg de fine lakker, som jeg har modtaget fra Yves Rocher. Og efter en veloverstået eksamen i dag, skulle farverne testes! Eller nok nærmere den sidste farve, jeg prøvede nemlig den flotte Rose Dahlia (den mørke lak) i weekenden, og nu var turen kommet til Camélia Nacré. Nedenfor ser i resultatet af de flotte lakker. Den mørke har en fantastisk dækkeevne, og jeg behøvede faktisk kun ét lag for at opnå farven. Det er et kæmpe plus for mig, som ikke er den mest tålmodige, når det kommer til neglelak. Desuden har begge lakker en bred børste, hvilket gør det nemt at fordele neglelakken. Og det ekstra plus er da helt sikkert de flotte lyserøde farver! De kommer i hvert fald til at pryde mine negle over sommeren.

Har I prøvet de nye lakker fra Yves Rocher?yvesrocher

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in #27