I wouldn't mind wearing #13

Outfit of the day #63

15ae9e01-dae0-4cd7-8fee-88ec648acdd1_zpst00qyxzd fa82de4c-aa7d-4392-8cc9-d064f21f33a2_zpsui7bp141

Jakke Noisy May // Jeans H&M // Sneakers Skechers //
T-shirt Mango // Taske Saint Laurent // Halskæde Pernille Corydon

I dag har været en ret afslappende dag, med lidt praktiske ting herhjemme, hente en pakke og så nåede jeg vist også lige at spise en hindbærsnitte. Skøn lørdag! Nu vil vi snart smutte ud til Daniels forældre :)

Jeg er hoppet i et stille og roligt outfit i dag, faktisk nok mit foretrukne outfit i tiden, nemlig jeans, hvide sneakers og en t-shirt. Men for at det ikke skal blive for enkelt, tilsatte jeg denne lækre plysjakke i en fin lyserød farve. Det pifter ligesom hele sættet op ;) Jakken har jeg været så heldig, at få af min mor, så den glæder jeg mig til at få brugt!

Hvad byder jeres weekend på?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I wouldn't mind wearing #13