New in #63

I wouldn’t mind wearing #12

casualsaet

T-shirt H&M // Clutch Leowulff // Jeans H&M // Strik Gestuz // Sneakers Adidas

På sådan en grå mandag, kunne jeg godt hoppe i dette ret afslappede, men også stilfulde sæt. Det er meget casual sammensat – perfekt til en kold mandag – og de forskellige items kan hurtigt dresses op, ved f.eks. at sætte en nederdel til den dejlige grå strik.

Jeg har længe haft et godt øje til de klassiske Stan Smith sneakers fra Adidas, og det blev da bare endnu bedre, da de lancerede denne variant med lidt lyserødt! De er jo bare pæne – og netop tilføjet ønskesedlen ;)

Derudover synes jeg de fine jeans er en god måde, at få tilført badges til garderoben. En trend jeg måske ikke helt var med på i starten, men jeg synes altså den trend har sneget sig ind på mig, og jeg kunne faktisk godt finde på, at tilføje disse jeans til samlingen! Det vil være en nem måde til at pifte et klassisk outfit op.

Hvad synes I om denne badge trend?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in #63