Nails: Summer feeling

I wouldn’t mind wearing #13

mangosaet

Så blev det onsdag, og snart er vi allerede halvvejs gennem arbejdsugen og faktisk også halvvejs i februar. Som tiden dog flyver af sted. Dagen byder på arbejde efterfulgt af en gåtur med en god veninde, så det bliver en rigtig hyggelig dag. En dag hvor jeg godt kunne hoppe i et par jeans og en flot trøje. Jeg er ret vild med trøjen fra Mango, med de fine bindedetaljer på ærmerne. Den skal der vist lige tænkes en ekstra gang over!

Desuden synes jeg, at de nude stiletter er så flotte, og et godt bud her til foråret, så det ikke kun er de klassiske sorte stiletter der tages i brug. I øjeblikket kræver det nok et par fine glimmerstrømper til eller et par ekstra varme sko som nødløsning ;)

Sidst, men ikke mindst, er jeg nødt til lige at lave et shout out for den flotte brune taske. Hold nu op! Jeg er vild med farven, samt de fine guld bier som detaljer. Den må gerne flytte ind hos mig. Den vil også passe så fint til mine loafers fra Zara med broderi!

Hele sættet er faktisk fra Mango, som laver noget rigtig flot tøj og så endda til ret fornuftige priser. Det kan man jo ikke andet end at blive glad for. I kan finde alle tingene her:

Jakke Mango // Halskæde Hvisk // Stiletter Mango // Trøje Mango
Øreringe Hvisk // Jeans Mango // Taske Mango

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nails: Summer feeling