Outfit of the day #62

Nails: Summer feeling

83e292c2-ec0d-46ff-8f69-30bf45054708_zpsvu8tucsk 05905660-54b9-41dd-a852-650c26bffce6_zpsvxglvxpl

Glædelig Valentinsdag derude. Her til aften havde Daniel inviteret på middag på en skøn italiensk restaurant, så det har været en rigtig god aften med pasta, pizza og vin. Ikke dårligt på en tirsdag ;) Desuden synes jeg, at foråret begynder at snige sig ind på mig. Ikke fordi det ligefrem er varmt – jeg fjernede endda is fra bilruden i morges… Men dagene er lysere og derudover tror jeg, at det hjælper en del nu hvor der er et par rejser i vente ;)

Desuden kan jeg lige glimte foråret på mine negle, så det hjælper også på humøret! På trods af en lettere vinterbleg hud, har jeg kastet mig ud i farverig neglelak. Nemlig en ret flot og sommerlig koral farve, med et ekstra pift af den varme orange farve. Jeg synes farverne komplimenterer hinanden godt, men jeg er nu også sikker på, at jeg nok skal få brugt farverne enkeltvis. Jeg glæder mig især til at bruge den orange farve her til sommer, hvor solen er fremme og jeg forhåbenligt også har fået en sommerlig kulør ;)

Hvad synes I om farverne?

Indlægget er lavet i samarbejde med Depend Cosmetic.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #62