Outfit of the day #53

Nails: Everyday glitter

95e70d1c-d56c-4dfa-aefe-7cebebcc7a37_zpsftbx6ays Så blev det rigtigt efterårsvejr derude, og jeg skal da lige vende mig til at det er mørkt når man står op og tidligt på aftenen igen. Så nu hedder det snart sofahygge under tæppet med varm kakao iført en varm striktrøje. Ikke en dårlig tid at gå i møde ;) Og jeg går efteråret i møde med en flot brun neglelak, som passer perfekt ind til efteråret, men med et tvist af gyldent glitter. Jeg er vild med det! En klassisk farve til hverdagen, men med lidt ekstra, som jo kun kan sprede lidt ekstra godt humør.

Hvad synes I om farven?

917416e3-28f2-4665-bea7-86d7f2f1c80c_zpscq2x5v7r Indlægget er lavet i samarbejde med Depend Cosmetic.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #53