Holiday planning

Nails: Ready for Spring!

nails Aftenen bød på et lille negle eksperiment. Jeg går stort set altid med neglelak, men jeg plejer bare have en enkelt lak på, gerne med masser af farve, og så er det ligesom det! Desuden plejer jeg gerne at skippe både underlak og overlak (ups!). Men ikke i aften! Nej, nu skal det altså prøves, men både flere lag farve, lidt glimmer og overlak.
Jeg beklager de mørke billeder, men jeg er uden kamera den næste uges tid, så I fik lige billederne fra mobilen.

Så jeg startede med, at lægge to lag af den flotte lyserøde forårsfarve May fra Chanel. Derefter tilføjede jeg en masse glimmer på to negle. Her brugte jeg Happy Birthday fra Deborah Lippmann. Til slut brugte jeg en overlak, så det hele gerne skulle holde lidt længere :)

Nu er neglene klar til foråret! :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Holiday planning