It's Christmas time

Weekend trip to Germany

Tysklandstur

Så blev det første december, og jeg har da også fundet det første julepynt frem og åbnet den første låge i julekalenderen. Julen er altså en hyggelig tid!

I weekenden havde Daniel og jeg booket en weekendtur til Tyskland, hvor vi havde to overnatninger på et lækkert hotel, dog lidt væk fra det hele ;) Derfor var der rig mulighed for, at nyde naturen og få slappet helt af! Fredag startede vi med, at køre til Neumünster, hvor der ligger en fantastisk outlet “by”, hvor både Ralph Lauren, Michael Kors mv. er repræsenteret. Og hvor blev der da shoppet! Men mere om dette i et separat indlæg, hvor jeg viser de fine køb. Desuden var hele byen pyntet så fint op, og jeg havde da lyst til at tage det store juletræ med hjem i haven!

Lørdag drog vi ud på en 12 kilometers gåtur rundt om den sø, som hotellet lå lige ned til. Fantastisk natur og en dejlig afslappende tur. Det krævede dog varm kakao, da vi kom tilbage på hotellet, da der ikke ligefrem var 25 grader uden for. Desuden fandt jeg ud af, at mine sko bestemt ikke var vandtætte… Det var en kold fornøjelse!

Lørdag nat stod vi op, og hoppede i et udendørs bad. Det var en fantastisk oplevelse, at sidde i et stort overdækket træ badekar uden for, lige ned til søen. Gudskelov var vandet ekstremt varmt, hvilket var en skøn kontrast til den kolde vinteraften. Det kunne jeg sagtens gøre igen!

Det er nu altid dejligt, lige at smutte af sted en weekend, få oplevet en masse og samtidig slappe helt af! Det kan anbefales.

Desuden har Daniel trukket vinderen i den første adventskonkurrence om et make-up sæt fra Yves Rocher. Stort tillykke til Anna Arnold! Jeg sender dig en mail med det samme. Se endelig med på søndag, hvor der vil være endnu en adventskonkurrence her på bloggen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's Christmas time