New in #5

My weekend #8

weekendWeekenden startede allerede fredag morgen, da jeg skulle en tur til Aarhus med yoga holdet. Vores lærer skulle nemlig til den sidste eksamen, for at kunne afslutte uddannelsen og kalde sig for yogalærer. Det gik heldigvis fantastisk for hende :)
Vi tog til Aarhus allerede fra morgenen af, så vi kunne nå at kigge lidt i gågaden og få dejlig morgenmad. Det endte også med en tur på Starbucks, hvor jeg selvfølgelig skulle have en Caramel Macchiato ;)

Derudover blev lørdagen brugt på at slappe af og nyde vores dejlige have, som står i fuldt flor lige nu. Det er så skønt, at sommeren er på vej! Og på sådan en dejlig lørdag, skulle vi selvfølgelig også grille, og det blev kun ekstra godt med hjemmelavede pomfritter og salat.

Søndag blev brugt på bagagerumsmarked i Holstebro, hvor jeg havde en stand sammen med en sød veninde og hendes moster. Hold op, hvor var det en hyggelig dag, og vi fik heldigvis solgt en masse :) Så nu er der ryddet lidt ud i både pynteting, smykker, sko og tøj – og så er der også plads til noget nyt! Fik da også slæbt noget med hjem igen, da min veninde og jeg bruger samme størrelse, så vi kunne jo lige bytte lidt med hinanden – godt jeg havde min shopper med fra Markberg, til alle de ting jeg fandt! Desuden fandt jeg også 4 lækre marmorplader (endda på vores egen stand, da min venindes moster havde dem med), så dem hapsede jeg også med hjem. Det eneste køb uden for vores stand, var en super flot krystal karaffel, som vil pynte meget herhjemme.

Har I haft en god weekend?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in #5