Outfit of the day #31

My weekend #19

myweekend19

Sikke en skøn forlænget weekend! En mini efterårsferie er gået med fødselsdagsfejring, besøg af skønne veninder, familiefødselsdag, biograftur og ren efterårshygge! I kan følge med i min hverdag, på instagram (@missbjerregaard) som jeg løbende opdaterer :)

Både Daniel og jeg havde et par ekstra fridage, og de er blevet brugt i bedste efterårsstil, hvor vi har været nede i gågaden og kigge lidt, men også en tur i biografen. Desuden stod den på fødselsdagsfejring af undertegnede i går, da jeg blev 25 år. En fantastisk dag, hvor jeg stod op til en skøn morgenmad og forkælelse af både Daniel og Charlie. Senere stod den på fest, hvor jeg også blev fejret af familien.

I dag har jeg haft besøg til brunch, så det har været en fantastisk fødselsdagsweekend! Nu står den på afslapning på sofaen og så på hovedet i seng :)

Har I haft en god weekend?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #31