Repost - Giveaway // I love my type!

My weekend + the winner is…

myweekend47

Efter en veloverstået eksamen her til aften, har jeg nu smidt mig under dynen og er efterhånden ret så klar til at sove! Men jeg ville dog lige vise jer, et par billeder fra weekenden, som bød på både afslapning, julehygge og julefrokost med pigerne. En helt igennem fantastisk weekend :) Julestemningen er allerede på vej herhjemme, og nu er der jo heller ikke lang tid til både december og første søndag i advent (hvor jeg endda har en lille trumf i ærmet, for at skabe julehygge her på bloggen også!). Og så er der jo også kun en måned til juleaften – nej hvor bliver det skønt med en masse julehygge her den næste måneds tid.

Men nu til noget helt andet… Jeg har nemlig fundet vinderen af ILOVEMYTYPE konkurrencen, eller rettere sagt, så havde jeg Daniel til at trække lod :) Så stort tillykke til Mille, som har vundet en valgfri plakat fra ILOVEMYTYPE. Jeg har lige sendt dig en mail. Og tusind tak til alle som deltog i konkurrencen!

I kan løbende følge med i min hverdag på instagram (@missbjerregaard) eller på bloggens facebookside.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Repost - Giveaway // I love my type!