New in #3

My weekend #4

Hej derude :)

Håber I har nydt det dejlige forårsvejr!
Min weekend bød på en fantastisk tur til København. Jeg havde fået lokket Daniel med til chokoladefestival søndag, men det kommer der mere om i et nyt indlæg. Derfor tog vi til København lørdag, for at få slappet af, hygget og shoppet ;)

københavn

Lørdag morgen kørte vi mod København, hvor vi havde booket et hotelværelse på Hotel Hilton Copenhagen Airport. Rigtig lækkert hotel, hvor vi havde den bedste udsigt over vandet og kunne se over til den blå planet. Hotellet ligger ude ved Kastrup lufthavn, så det var meget fristende lige, at tage et smut ud og rejse ;)

Lørdag eftermiddag blev brugt på Strøget, hvor der blev kigget i en masse butikker og shoppet en smule. Jeg fik købt en sort kjole i Zara og Daniel var så sød, at give mig den smukkeste Clutch fra By Malene Birger. Jeg har længe drømt om denne Clutch, og den er selvfølgelig allerede taget i brug ;) Er sikker på, at den kommer til at følge mig hele tiden.
Derudover fandt vi den lækreste og hyggeligste cupcake butik, nemlig Serentity Cupcakes, hvor der blev købt Maltesers cupcakes. Hold op, hvor var de gode!! Jeg må prøve, at lave nogle lignende engang!

Eftermiddagen sluttede af i Torvehallerne, hvor der blev kigget på alle de lækre madvarer. Der er lige hvad man kunne tænke sig af frisk fisk, grøntsager, ost, chokolade og selvfølgelig flødeboller fra Summerbird. Mums!

madklubben steak

Lørdag aften havde jeg reserveret bord på Madklubben Steak. Madklubben bygger på et fantastisk koncept, hvor man kan få gourmet mad til billigere penge.
Daniel startede ud med håndpillede retter til forret, hvor jeg fik en Caesar Salad.
Til hovedret delte vi en Colorado Roast (som var 1,2 kg!!) med hjemmelavede pommes frites og bearnaise. Desserten bød på Banana split og Cheesecake med blodappelsin :)
Det hele smagte SÅ godt – og vi var virkelig mætte efter de tre retter!

I dag har jeg desværre lagt syg herhjemme, og er stadig ikke på toppen.. Så nu ligger jeg gemt under tæppet med en dejlig kop kaffe. Jeg håber snart jeg får det bedre!
God mandag aften til jer.

2 kommentarer

 • Jannie

  Ej, hvor er jeg vildt misundelig på din weekend! Glæder mig til at høre om den chokoladefestival, som jeg helt bestemt må med til næste år :)

  Desuden er jeg helt forelsket i din nye Clutch, jeg vil snart eje noget lignende!

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Bjerregaard

   Hej Jannie,

   Mange tak for din søde besked.
   Jeg synes bestemt du skal prøve, at tage til chokoladefestivalen næste år. Det er en kæmpe oplevelse :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in #3