1. Sunday of Advent // Giveaway

It’s Christmas time

DSC_4182

Lige om lidt skriver vi december, og juletiden er for alvor i gang. Den dejlige julehygge hjælper desuden også på det noget kolde og blæsende vejr, for nu kan man kravle under tæppet med varm kakao og juleslik ;) Desuden startede jeg allerede julen i dag, da min yndlings julefilm blev vist i TV, nemlig “Tror du på julemanden?”, og den er nu stadig god!

I sidste uge mødtes jeg med mine søde kolleger, og så blev der lavet kalenderlys og en juledekoration, så nu skal der bare pyntes lidt ekstra op i morgen, så er der ved at være klar til jul herhjemme. Selvfølgelig med undtagelse af juletræet, men det skal vi altså have i år!

Har I nogle juletraditioner, så må I endelig dele dem i kommentarfeltet nedenfor :) Det vil være spændende, at høre hvad I plejer at gøre i december og som efterhånden er gået hen og blevet en fast tradition.

Husk, at I stadig kan nå, at deltage i min adventskalender, hvor I har mulighed for at vinde et make-up sæt fra Yves Rocher. I kan deltage i konkurrencen her.

1 kommentar

  • Kirsten

    Jeg deltager meget gerne Jeg vil rigtig gerne proeve der maerke da jeg tror jeg meget hurtigt kunne blive afhaengig af det maerke. ❤

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. Sunday of Advent // Giveaway