Countdown to Rome

Dining tip in Budapest

img_5845 img_5849 img_5852 img_5856 img_5857 img_5862 img_5866 img_5869

Da min veninde og jeg var en weekend i Budapest, havde vi hjemmefra reserveret bord på en Michelin restaurant, da vi selvfølgelig gerne ville prøve det, og samtidig er Budapest også en billigere by at spise i. Og sikke en oplevelse! Restauranten hedder Costes Downtown og det kan helt sikkert anbefales at besøge restauranten, når man er i Budapest! Jeg bestilte en lækker risotto, som var en blanding af perlebyg, ris , grøntsager og parmesan, og til dessert bestilte vi begge “chokolade, chokolade, chokolade”. Man kan jo ikke vælge andet, når denne beskrivelse står på menukortet ;) Der fik vi så den fine skovbund af chokolade mousse, kage og is. Mums!

Derudover fik vi også fine appetizers gennem middagen, så det var helt klart en fantastisk smagsoplevelse! For de to retter, vin og appetizers kom jeg af med lige omkring 450 kroner, hvilket jo er en ret god pris på en Michelin restaurant. Hvis I vil derind vil jeg dog anbefale, at bestille bord hjemmefra, så man ikke ender med at gå forgæves.

Jeg er ved at sammenfatte vores madoplevelser i et samlet indlæg, som jeg deler med jer snarest, hvis I nu står og skal til Budapest :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Countdown to Rome