New in #65

Postcard from Budapest

img_5656 img_5198 img_5670 img_5692 img_1815 img_5748 img_5841 img_5847Mandag nat kom jeg hjem fra en skøn weekendtur til Budapest med en veninde, fyldt med skønne oplevelser fra denne storby. En storby som overrasker positivt. Der er rigtig mange ting at se, og vi fik da også gået en masse kilometer for at få set mest muligt ;) Desuden er der også nogle skønne spisesteder, som vi selvfølgelig også fik udforsket på denne tur.

En anden oplevelse vi havde, var at besøge det største spabad, hvor der var udendørs poolområde, samt mange termiske bade og saunaer indenfor. Det var skønt efter en dag med over 20 kilometers gang rundt blandt seværdighederne. Heldigvis var vejret ret godt med solskin og ca. 12 grader, så det var en god weekend at være af sted i :)

Først får I lige et postkort fra skønne Budapest, men jeg vil vende tilbage med mine tips til hvad man skal se af seværdigheder i Budapest, samt hvilke spisesteder som bestemt kan anbefales i separate indlæg. So stay tuned :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in #65