Goodiebox February 2017

Next up: Budapest

1488308825
Nu siger kalenderen snart marts, og det betyder også at foråret er lige om hjørnet. Endelig! Derfor drømmer jeg også om varmere dage, t-shirt, shorts, sandaler og masser af is ;) Men det er ikke ligefrem det vejret afspejler lige nu. Heldigvis er der planlagt et par rejser her over det næste halve år. Sommerferien er endda bestilt allerede!

Første tur er faktisk allerede her om under to uger. Nemlig en weekendtur til Budapest med en veninde, og hold nu op hvor jeg glæder mig! Det bliver til vandring rundt i byen, fantastisk mad, spa og måske også lidt shopping. Ren hygge – og så er det heldigvis lige om hjørnet vi skal af sted.

Har I nogle gode tips til Budapest, både seværdigheder, gode spisesteder eller lignende, må I meget gerne dele dem i kommentarfeltet nedenfor. Det vil jeg sætte stor pris på :)

Når vi rejser af sted om halvanden uges tid, ville jeg rigtig gerne hoppe i ovenstående outfit. Jeg er især vild med bukserne med det flotte broderi. Det kunne altså godt være, at jeg skulle eje sådan et par! Samtidig vil jeg da også rigtig gerne pakke den flotte kuffert fra By Malene Birger. Hold nu op, hvor er den flot!
Derudover vil jeg lige slå et slag for de fine tube øreringe fra Hvisk. De er elegante og samtidig pifter de altså hurtigt et outfit op.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox February 2017