Nails: Claret Red

Countdown to Rome

1491082060

Nedtællingen er for alvor i gang, der er nemlig kun to uger til, at turen går til Rom :) En skøn påskeferie, hvor der forhåbentlig er en masse solskin, flotte seværdigheder og lækkert mad! Både Daniel og jeg har allerede været i Rom før, men vi er enige om, at Rom er en fantastisk by og at vi gerne vil opleve byen igen sammen. Så der skal selvfølgelig ses seværdigheder, da Rom er en rigtig flot by, men der skal også nydes en masse lækkert mad.

Hvis I har nogle gode tips til Rom, også gerne madoplevelser, må I endelig dele dem i kommentarfeltet nedenfor. Det vil jeg blive super glad for! :)

Jeg ville gerne pakke ovenstående sæt med i kufferten om to uger, men jeg håber da egentlig på, at de lange bukser kan skiftes ud med shorts, nederdel eller kjole, så jeg også kan få en smule farve på benene. Dog måtte den flotte taske fra Mango og Hvisk halskæden gerne komme med – ligemeget hvor varmt det er ;) Jeg er ret vild med den rosa farve i øjeblikket, som nok er et tegn på foråret er på vej, og jeg vil gerne tilføje mere rosa/lyserødt til garderoben.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nails: Claret Red