Wednesday wishes #22

Goodiebox December 2016

fullsizeoutput_e4c fullsizeoutput_e4a fullsizeoutput_e48 fullsizeoutput_e49I går fik jeg en besked om, at denne måneds Goodiebox var klar til afhentning, så den skulle jeg selvfølgelig hente lige efter arbejde ;) Spændingen er der jo som altid, så ville helst ikke vente for længe med at hente den.

Temaet i denne måneds Goodiebox er “Happy Holidays”, som jo ligger op til juletiden og juleferien som er lige om hjørnet. En tid med masser af hygge, god mad og skønt selskab til julefrokoster, fester og nytårsaften. Derfor indeholder boksen denne gang både ting til selvforkælelse, men også ting så man er klar til julens fester.

December boksen indeholder:
– Vichy Idéalia Skin Sleep. En natcreme til hjælp mod vinterens kulde. En creme som er velegnet til sensitiv hud og som hjælper hudens egne genoprettende mekanismer, og derved giver glød og en frisk følelse. Lækkert!
– Karmameju Wild Body Oil 03. Det er ikke første gang, at dette brand er med i Goodieboxen, og derfor er jeg allerede spændt på at prøve denne olie, da jeg tidligere har prøvet andre produkter i serien. Denne olie indeholder opkvikkende æteriske olier. Samtidig virker den beroligende på huden og giver næring og fugt. Det lyder som et fantastisk produkt til vinteren.
– Bloom and Blossom Revitalising Leg and Foot Spray. Et produkt der afhjælper trætte fødder og tunge ben.
– Lee Stafford Shine Spray. En spray som giver frisuren det sidste finish, nemlig at håret bliver skinnende og glansfyldt.
– Dove DermaSpa Goodness3 Bodylotion. En lækker bodylotion som giver masser af fugt og silkeblød hud.
– Nails Inc. Nalekale el. Gel Effect. En neglelak som skulle være yderst holdbar. Det skal helt sikkert testes ;)
– Teeez Cosmetics Be Smooth Face Powder. Endnu et mærke, som jeg har stiftet bekendtskab med her igennem Goodieboxen. Denne gang i form af en pudder, som fungerer enten som pudder eller som en finishing powder.

Jeg ser frem til at prøve de forskellige produkter, og det er jo svært at vælge et favoritprodukt! Men jeg må da sige, at jeg glæder mig til at teste Lee Stafford Shine Sprayen og se om den giver et flot og glansfyldt finish.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wednesday wishes #22