A salty snack

Wednesday wishes #22

wednesday-wishesSå blev det igen tid til et onsdagsønske, og endda også et julegaveønske ;) Måske liiige i den dyre ende, men hold nu op hvor er denne kjole fra Baum und Pferdgarten bare smuk! Jeg er helt vild med de sarte farve, printet og ikke mindst detaljerne med flæser hele vejen rundt og knapperne foran. Det vil jo være en flot kjole til nytårsaften, men jeg kan bestemt også se den brugt til foråret og sommeren, når vi får varmen at mærke igen.

Hvad synes I om den?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A salty snack