DIY: Hostess gift

Wednesday wishes #15

wednesdaywish

Så blev det igen onsdag og dermed tid til et onsdagsønske. Men ikke bare hvilken som helst onsdag, nemlig dagen hvor påskeferien er startet! Det bliver simpelthen så skønt med et par fridage, som bl.a. skal stå på familiefødselsdag, hygge herhjemme og så kommer det også til at stå på opgaveskrivning. Der er nemlig under en måned til, at vi skal aflevere… Pyh!

Nå, men tilbage til hvad dette indlæg egentlig skulle omhandle, nemlig denne uges onsdagsønske. Jeg så forleden dag denne fine ruskindsjakke i Vero Moda, og jeg har haft den i tankerne lige siden ;) Den er simpelthen så flot og perfekt til at gå foråret i møde! Den fås også i en lysere beige, grøn og sort, men jeg synes altså den brune ruskindsfarve er noget så flot! Så det er helt klart min favorit! Så nu må jeg vist hellere i tænkeboks og overveje, om den ikke skal med mig hjem.

Hvad synes I om den?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: Hostess gift