Wednesday wishes #21

Goodiebox November 2016

fullsizeoutput_d97I onsdags modtog jeg denne måneds Goodiebox, hvor temaet denne gang var “Beauty Secrets”, hvor der er en skøn samling af både kendte og nye produkter for mit vedkomne.

Boksen indeholder:
– Appeal 4 neglefil. En flot neglefil i hærdet glas, der simpelthen ikke kan slides op. Det er smart!
– Nuori Lip Treat. En skøn læbepomade der sikrer fugt og beskyttelse til læberne her i vintertiden. Jeg har allerede brugt denne, og den er virkelig skøn og giver bløde læber.
– Nivea Silk Mousse Cream Care Showergel. Et produkt jeg faktisk allerede havde stiftet bekendtskab med tidligere, nemlig en mousse til at påføre i badet, så man får en masse fugt, men sparer tid ;) Det kan kun anbefales!
– Emite Lip & Cheek Tint. Et 2i1 produkt som giver en naturlig rosa farve, som vil passe fint til julens fester.
– Maria Nila Tørshampoo. Jeg er i forvejen stor tilhænger af tørshampoo, så jeg var glædeligt overrasket over dette produkt. Desuden har jeg tidligere prøvet en hårkur fra Maria Nila og hvor var den skøn! Så jeg ser frem til at prøve denne tørshampoo.
– Kenny Anker Brows Tweezer. Et nyt og pænt pincet.

Alt i alt en fantastisk boks i denne måned, og jeg glæder mig faktisk til at tage det hele i brug. Jeg har allerede testet Nuori læbepomaden og er meget positivt overrasket! Så det bliver et hit her til vinter. Men favoritproduktet i boksen, må helt sikkert være tørshampooen. Den glæder jeg mig til at teste!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wednesday wishes #21