Delicate wishes

Goodiebox December 2015

DSC_4329 DSC_4327

Efter en dag på langs herhjemme med migræne, håber jeg en god nats søvns hjælper, så jeg er frisk til arbejde i morgen. Derfor har der også været stille fra min side i dag, da jeg bare skulle blive frisk igen.

Heldigvis fik jeg denne lækre Goodiebox ind af døren i går, og den skal I selvfølgelig ikke snydes for at se. Det er nemlig årets sidste Goodiebox, og denne gang har de teamet op med Chri Chri, hvor de har valgt deres favorit produkter. Og jeg er meget tilfreds :)

Boksen indeholder følgende:
– Estelle & Thild Biocleanse Multi-Action Facial Toner. Tilføjer vitaminer og fugt til huden efter rens, og er desuden et økologisk brand.
– SP Luxe Oil Reconstructive Elixir. En genopbyggende hårolie, som indeholder keratinbeskyttelse, som gør håret smidig. Perfekt til den kolde vintertid.
– Tromborg Lip Gloss Combination. En fin palette med fire farver af lipgloss, perfekt at have med i tasken.
– Petite Affaire Navy Hairband. Et flot blåt hårbånd, som giver det ekstra pift til outfittet. Desuden er der ståltråd i, så det sidder perfekt. Nu skal jeg bare lige finde ud af, at sætte hårbåndet flot ;) Men øvelse gør vel mester?
– Hari Tea Choco Chai og Sweet Chai. To styks julete, som jeg glæder mig til at smage. Selvom kaffe altså er en favorit.
– The Body Shop Frosted Plum Body Butter. Body Butter er og har længe været en favorit. Tidligere har jeg brugt den med en skøn sommerlig duft af mango, men det er altid rart at prøve noget nyt. Og hold nu op, hvor dufter den bare godt!

Som I kan se, er det en skøn boks med masser af selvforkælelse og hele tre full size produkter, og to favorit produkter i denne omgang. Nemlig Tromborg lipgloss sættet og hårolien fra System Professionals.

Desuden er der fundet en vinder i den tredje adventskonkurrence om et lækkert sæt fra Yves Rocher. Stort tillykke til Louise O! Jeg sender dig en mail med det samme. Se endelig med på søndag, hvor der vil være endnu en adventskonkurrence her på bloggen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Delicate wishes