New in #58

New in #59

DSC_8037 DSC_8028 DSC_8032

I dag kom jeg hjem til en skøn pakke, som stod og ventede på mig. Jeg havde nemlig bestilt et par ting fra Yves Rocher. Både fordi jeg manglede en ny Micellar Water til at rense huden med om aftenen, og en ny mascara. Det er typisk som man løber tør for ting på samme tid… Men så fandt jeg altså frem til to lækre produkter hos Yves Rocher, hvor jeg tidligere har prøvet en del af deres produkter. Jeg har hverken prøvet deres Micellar Water eller denne mascara før, men jeg synes det er rart nok at prøve noget nyt engang i mellem.

Denne Micellar Water hører til deres fugtgivende serie, og eftersom vi går ind i en koldere periode, skulle der ikke meget overvejelse til før det selvfølgelig skulle være et renseprodukt, som også tilfører fugt.

Udover renseproduktet og mascaraen var jeg så heldig, at få en hemmelig gave med i pakken. Som navnet antyder vidste jeg ikke, hvad pakken indeholdte, men det viste sig at være et serum som hjælper mod pigmentpletter, og derfor gør huden mere jævn og ensartet.

Nu vil jeg teste mit nye renseprodukt her til aften og hoppe tidligt i seng. Der står nemlig koldhævede boller klar i køleskabet til i morgen tidlig, så det er med at være morgenfrisk ;)

God aften derude!

Indlægget indeholder affiliate (reklame) links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in #58