Fall wardrobe

New in #58

DSC_7914 DSC_7917 DSC_7916 Bluse Ganni

I forrige weekend var jeg med min mor en tur i Vejle, for at besøge den fine Royal Copenhagen outlet, og få øget samlingen en lille smule. Derefter skulle vi lige en tur ned i gågaden. Først et besøg på Starbucks og se et par kig i nogle af butikkerne. Her fandt vi bl.a. denne skønne olivengrønne bluse, som jo passer perfekt til efteråret!

Heldigvis fik min mor lokket mig til at prøve den, for hvor er den dog flot! Ærmerne har lidt ekstra vidde, som kun gør blusen flottere og mere elegant. Blusen forlod butikken sammen med os, og den fine gave fra min mor pynter nu herhjemme i garderoben. Jeg glæder mig til at tage den i brug i løbet af efteråret.

Hvad synes I om den?

Indlægget indeholder affiliate (reklame) links. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fall wardrobe