Wednesday wishes #15

Wellness at home

DSC_5302

DSC_5298

DSC_5292

I går så jeg chancen for lige at lave lidt selvforkælelse herhjemme, inden det igen stod på arbejde i dag. Desuden havde jeg modtaget nogle skønne produkter i denne måneds Goodiebox, så de skulle jo også testes.

Det stod både på ansigtspleje med rens og dagcreme, eksfoliering af hænderne, neglelak og lidt farve til benene. Jeg må vist hellere forsøge med nogle før og efter billeder, efter brug af denne bronzer, så I også kan se forskellen. Er det noget I kunne tænke jer?

Desuden sluttede jeg af med en god hårkur, og lod den sidde i en halv times tid, så den rigtig kunne trænge ind i det efterhånden tørre og halvslidte hår ;) Det er måske ved at være tid til et frisørbesøg snart.
Det var selvfølgelig den nye hårkur fra Maria Nila og jeg er yderst begejstret for den allerede! Den giver dejligt blødt hår og duften er jo intet mindre end fantastisk. En dejlig frisk duft af granatæble.

Jeg synes det er skønt lige at koble af engang i mellem med en omgang wellness. Både fordi man virkelig bare slapper af og er glad for resultatet med super blødt hår og det hele, og så behøver det ikke at tage lang tid for sådan en gang wellness. Næste gang må jeg dog lige tilføje et fodbad ;) Det er altså skønt!

Hvad er jeres bedste wellness tip?

I kan finde alle produkterne her:
Maria Nila hårkur // Karmameju micellar water // The Body Shop honey bronze
Yves Rocher neglelak // Yves Rocher hånd peeling // Carmex læbepomade
Yves Rocher dagcreme // Hvisk halskæde // Hvisk øreringe

Indeholder affiliate (reklame) links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wednesday wishes #15