Goodiebox June 2016

New in #53

DSC_5896 DSC_5902 DSC_5912

For et par uger siden bestilte jeg disse lækre produkter hjem fra Yves Rocher, og sidenhen har jeg haft mulighed for at teste de forskellige ting. Og jeg er endnu engang positivt overrasket.

Jeg bruger jævnligt deres fine neglelakker, og jeg glæder mig til at tage denne ferskenfarvede neglelak i brug. Den passer jo perfekt til sommer! Desuden bestilte jeg en deodorant, som efterhånden er blevet favoritten og den jeg bruger til dagligt, samt en sommerlig parfume – som også passer i håndbagagen.

Derudover ville jeg gerne prøve en ny øjencreme, som giver fugt til området omkring øjet. Denne øjencreme køler desuden også, og den er rar at bruge. Så denne er jeg faktisk begyndt at bruge et par gange om ugen. Til denne øjencreme fulgte der en ansigtsmaske, som sørger for masser af fugt til huden. Ansigtsmasken er ganske nem, at anvende og skal kun virke i 5 minutter. Det er til at klare to gange om ugen. Så denne ansigtsmaske, skal helst sikkert også med på ferie.

Sidst, men bestemt ikke mindst, havde jeg bestilt den nye cusion foundation som Yves Rocher har tilføjet i deres sortiment. Flere mærker har lanceret sådan en variant inden for det seneste stykke tid, så derfor skulle den selvfølgelig testes. Jeg må indrømme, at farven nok ikke går til mig om vinteren, men den passer heldigvis fint nu her til sommer ;) Jeg har testet denne foundation et par gange, da jeg normalt ikke bruger foundation til hverdag, men jeg synes den er meget nem at bruge og doseringen fungerer fint.

God shoppelyst!

Indlægget indeholder affiliate (reklame) links. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox June 2016