Wednesday wishes #14

Goodiebox March 2016

DSC_5215DSC_5181 DSC_5187

Denne måneds Goodiebox må siges, at være én af de aller bedste nogensinde… Og jeg har efterhånden modtaget et par stykker ;)

Denne gang er vi som medlemmer nemlig med til at kåre vinderen af årets Goodieboxpris ved Danish Beauty Award til april. Det er da spændende at være med til. Så den næste måneds tid vil jeg teste produkterne, og selvfølgelig ende med at sende en stemme af sted på det produkt, som jeg synes bør vinde. Lige da jeg åbnede boksen, blev jeg meget overrasket over, at se alle produkterne var Full size, så det giver bestemt også lidt ekstra glæde over denne måneds boks. Desuden ser jeg faktisk frem til at prøve alle produkterne, dog spændt på om jeg får testet den Brow Gel som er med, da jeg aldrig har kastet mig ud i sådan noget. Men der er vel en første gang for alting :)

Boksen indeholder:
– Karmameju Star Micellar Water. Et 3-i-1 renseprodukt, som både fjerner make-up, toner og fugter huden. Jeg har i forvejen en micellar water, som jeg bruger dagligt. Så jeg er bestemt frisk på at teste denne fra Karmameju.
– Gosh Copenhagen Defining Brow Gel. Et produkt jeg måske ikke selv ville have købt, da jeg normalt ikke bruge sådanne produkter. Men den skal altså prøves, det kan jo være det bliver et hit!
– The Body Shop Honey Bronze Tinted Leg Mist. Det skal vel ikke være nogen hemmelighed, at jeg glæder mig til at få brune sommerstænger, men indtil da vil jeg give mig i kast med dette lækre produkt, som skulle være nemmere at applikere og få en naturlig mat solbrændthed. Det glæder jeg mig til at prøve!
– Ecooking Multibalm. Et dansk brand, hvor denne multibalm er lavet til at have flere anvendelsesmuligheder. Den er især god til tør hud og læbepomade, men kan også anvendes til eksempelvis insektbid, blødgøring af neglebånd. Den må vist bare være fast inventar i tasken fra nu af!
– Jorgobé White Tea Balancing Cream. En dagcreme, som er nærende, fugtgivende og kan bruges til alle hudtyper. Efter det kolde vejr, er en dagcreme altid tiltrængt og denne skal selvfølgelig også testes af.
– Maria Nila Luminous Colour Masque. Jeg er tidligere stødt på dette brand og har egentlig gerne villet prøve det længe. Og nu finder et af deres produkter så vej til mig. Perfekt! Selvom masken er udviklet til farvet hår, så styrker og fugter den også naturligt hår.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wednesday wishes #14