Nails: Colour pop

New haircut

nyfrisureI fredags var jeg på et tiltrængt frisørbesøg med en veninde, og hold op hvor er det dejligt at få klippet de efterhånden slidte lokker af. Dejligt at have sundt hår igen, selvom jeg nu altså bedst kan lide at have længere hår. Jeg fik også farvet lidt striber i, så der er lidt spil i håret, nu hvor man render rundt med masser af krøller. Omend ikke så flotte krøller som efter frisørbesøget (må lære at lave så flotte krøller!), så er det nu skønt med lidt lysere lokker blandt de brune krøller.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nails: Colour pop