Outfit of the day #27

A new haircut!

 photo 15E2A180-0919-4E2A-817B-B9EB9ABEC358_zpsprhxyk8r.jpg
Photo credit: Hairzone

Som jeg tidligere har skrevet om her, har jeg gerne villet have lavet ombré hår. Og i dag skulle det være! Min dygtige frisør Sanne fra Hairzone, fik derfor opgaven om, at forvandle mit hår – og hvor er jeg vild med det! Det er lige som jeg har ønsket, og dejligt sommerligt!
Nu må vi så se, om jeg kan finde ud af, at få de flotte krøller igen ;)

Ellers er dagen blevet brugt på, at spise italiensk is og slappe af herhjemme. Dog også med et stort online køb… Mere vil jeg ikke røbe endnu ;) Men jeg glæder mig til at modtage en skøn pakke i løbet af næste uge!

Hvad synes I om mit nye hår?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #27