Snapshots of today

Goodiebox April 2015

DSC_2992 DSC_2997 DSC_3003

I fredags modtog jeg denne måneds Goodiebox, hvor temaet var: Forårsfeber. Temaet passer perfekt! Vi har haft en fantastisk weekend med lækkert forårsvejr, og nu ser vi frem mod lysere (og varmere!) dage :) Forår er nu altså en dejlig tid!

Boksen indeholder:
– Tresemmé Perfectly (Un)done Sea Foaming Spray. Giver flotte og naturlige krøller, og skal bruges inden man benytter sit krøllejern. Jeg er selv helt vild med flotte store krøller, som ser helt naturlige ud. Men jeg må indrømme, at jeg er alt for dårlig til at få det lavet (og til at lave dem generelt), så jeg var meget glad for at modtage dette produkt, for nu bliver jeg da nødt til at kaste mig ud i det ;)
– Rituals Honey Touch Body Lotion. Denne lotion indeholder Indian Rose og Himalayan Honey = den mest fantastiske sommerduft!
– DM Skincare Blue Clay Anti Cellulite. Sommeren står for døren, og derfor begynder man også snart at kunne lufte benene, men der skal lidt forberedelse til efter vinteren og det hjælper dette produkt med! Det er egentlig en slags ler maske til kroppen, som er dybderensende og plejende. Huden vil mærkes blødere, glattere og mere smidig efter brug, så jeg kan slet ikke vente med at teste dette produkt!
– Mememe Cherish Lip And Cheeck Tint. Jeg må indrømme, at jeg først troede dette produkt var en neglelak, men ud fra teksturen kunne jeg godt se der var noget galt. Det er nemlig en meget tynd væske ;) Produktet bruges nemlig til at give farve til læber og kinder (gerne med hjælp fra en pensel) og holder uden at smitte af.
– Gosh Long Lasting Eyeliner Pen. En sort eyeliner til at fremhæve øjenvipperne og nem at benytte, da det er en pen. Jeg er ikke den store forbruger af eyeliner, men jeg synes det giver lidt ekstra til fester eller lignende, og så er jeg meget glad for nemheden ved at bruge en pen. Så produktet skal da helt klar testes.
– Eucerin Derimato Clean 3in1 Cleasing Fluid. Når jeg ser der står 3in1, bliver jeg allerede meget glad. Jeg synes nemlig det bliver for besværligt, hvis man skal bruge tre forskellige produkter hver dag til ansigtet, og så er det at det bliver nemmere at springe over! Med Eucerin får man både make-up fjerner, ansigtsrens og toner i ét produkt – win!! Desuden er den velegnet til alle hudtyper og uden parfume. Mon jeg har fundet et nyt renseprodukt?

Alt i alt en god og spændende boks til foråret! De klare favorittet er Eucerin 3in1 produktet, Tresemmé Foaming Spray og ler masken fra DM Skincare. De skal nok blive testet snarest, og mon ikke de får lov til at flytte permanent ind?

Hvad synes I om denne måneds Goodiebox? Hvis I ikke allerede modtager en Goodiebox, kan I tilmelde jer her.

Fortsat god weekend :)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snapshots of today