Tip: Kimono

New hair style?

ombre Source: Pinterest

Dagen startede ud med en tur til frisør, da mine spidser efterhånden trængte til en kærlig hånd. Så nu er håret blevet en smule kortere, men alt andet lige noget sundere. Så det var dejligt, at få klaret her op til sommer.

Dog har jeg længe overvejet, om der ikke skal ske lidt mere ved håret, og derfor snakkede min frisør og jeg i dag om muligheden for at farve det. Jeg vil beholde min brune farve, måske have det en smule mørkere, men jeg trænger til at der skal ske lidt. Derfor sad jeg i dag og kiggede på forskellige muligheder for farvning af mørkt hår, og hvor vil jeg da gerne have de flotte mørke lokker som ovenfor. Gerne med lidt lysere spidser. Nå ja, og så det laaaange flotte krøllede hår!

Så nu er tiden booket, og så må vi se, hvad det ender ud i. Jeg kunne godt tænke mig, at prøve en af de ovenstående farvekombinationer. Men det bliver først efter sommerferien, da salt, sol og vand ikke ligefrem er det bedste for håret. Så det er nok godt tiltrængt efter sommeren. Jeg glæder mig!

Hvad synes I?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: Kimono