My weekend #11

Favorite notebooks

 photo DSC_2763_zpscyzlehyd.jpg photo DSC_2764_zpssspemsqi.jpg photo DSC_2766_zpsigiw9ayl.jpg
Jeg render altid rundt med en notesbog eller to i tasken, så jeg hurtigt kan noterer tanker til bloggen, hvad jeg skal nå eller to do lister. Ja, det må være alderen der trykker, for det kniber altså med at huske det hele ;) Ej, der sker jo lidt i dagligdagen, og med arbejde og skole, skal der engang i mellem lige en hjælpende hånd til at huske det hele – eller i hvert fald lidt mere af det ;)

Jeg fandt disse to flotte notesbøger i Søstrene Grene, og jeg ville bare lige tippe om det flotte design, hvis I selv har det på samme måde, og selv laver små to do lister i løbet af dagen :) Notesbøgerne koster omkring 15 kroner, og hvis I er heldige, kan de stadig findes i Søstrene Grene.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My weekend #11