My domain!

Easter egg

 photo D51FE382-124B-46F5-B643-5449C7A50FBD_zpsfoyrloy3.jpg photo FFDCF9D2-FFF1-43F2-9947-F66AED80E332_zpsxnahm8tn.jpg
Nu hvor de fleste så småt er på vej på påskeferie, vil jeg da starte med at ønske jer en rigtig god påskeferie! Jeg er selv “kun” gået på weekend, og har lige tre dages arbejde mere i næste uge, inden påsken for alvor kan gå i gang. Jeg må også indrømme, at jeg glæder mig til et par fridage her i påsken.
Dog har jeg stadig været så heldig, at få hele to påskeæg – eller rettere påske gaver ;)
Af arbejdet fik jeg nemlig to fine opbevaringskrukker til køkkenet (bare rolig, påskekyllingerne kan tages af og bruges som pynt) og en æske After Eight. Mums! En rigtig fin måde, at starte weekenden på, og jeg er sikker på det kommer til at pynte fint derhjemme.

Derudover fik Daniel og jeg de lækreste chokolakridser af Daniels forældre. Vi er så heldige, at skulle passe deres søde Sankt Bernhardshund i påsken, mens de er i USA (Og ja, jeg er misundelig!). Jeg drømmer dog om, at det snart er vores tur til at komme ud og rejse. Sydens varme kalder på mig ;) Ellers må det til at blive lidt bedre vejr herhjemme.

Har I påskeferie nu? :)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My domain!