I wouldn't mind wearing #1

Happy Easter

Jeg har været så heldig, at have fri hele denne uge, så jeg har en dejlig lang påskeferie :) – og jeg er heldigvis ved at være helt rask igen!

food1

Ugen er startet ud med en hyggelig shoppingtur i Holstebro med en sød veninde, hvor den stod på en masse snak, shopping og en lækker frokost. Derudover har vi haft Daniels mor på besøg til eftermiddagskaffe på terrassen, så vi kunne nyde det skønne vejr!
I går havde Daniel også fri, så derfor tog vi en tur til Vesterhavet med Charlie, hvor han kunne få lov til at løbe frit omkring – og hvor han dog nød det! :) Vi sluttede aftenen af på Diner no. 34 i Holstebro, hvor de laver de mest fantastiske burgere og på bedste amerikanske vis! Jeg skulle selvfølgelig prøve deres pulled pork burger.

Som I kan se på billedet ovenfor, har vi allerede fejret påsken en del, med en masse søde chokolade overraskelser fra venner, familie og arbejde.

I dag har vi været til familie fødselsdag, hvilket betyder en masse lækkert mad – i aaalt for store mængder. Mums! Efter en masse mad, trivial pursuit og familiehygge gik turen hjem på sofaen til Rambo filmaften :)

strand

Har I haft en god start på påskeferien?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I wouldn't mind wearing #1