Chocolate dream
Så startede jeg på arbejde igen efter en uges sygdom og efterfulgt af en dejlig påskeferie. Der var en masse der skulle følges op på, men det var nu dejligt at komme i gang igen.
Aftenen har stået på nogle praktiske ting herhjemme, og så fik jeg bagt både knækbrød og en lækker chokoladekage.
Jeg søgte inspiration hos twinfood og fandt denne:
Ingredienser
2,5 dl vand
5 spsk smagsneutral olie
200 gram sukker
1 tsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
30 gram kakaopulver
200 gram mel
Fremgangsmåde
1. Pisk vand og olie sammen
2. Tilsæt sukker, bagepulver, vaniljesukker, salt og kakao
3. Tilsæt mel og rør godt rundt (Evt. kan man tilsætte lidt hakket chokolade eller appelsinsaft, for at give mere smag)
4. Smør en springform (eller beklæd den med bagepapir) og hæld dejen i formen
5. Bag kagen i 25-35 minutter ved 175 grader
6. Kagen skal være helt afkølet før den overhældes med glasur – jeg anbefaler en kakaoglasur.
Enjoy!
Ingen kommentarer endnu