Promotion code + free product

My domain!

header15032015_2
Hvis I ikke allerede har lagt mærke til det, er der sket lidt nyt her på bloggen i den seneste tid. For det første har jeg fået skiftet min header. Jeg synes billedet er blevet rigtig godt og en del skarpere end den tidligere header. Desuden var det tid til lidt nyt.

Hvad synes I om den?

Derudover begyndte jeg, at undersøge muligheden for at få mit eget domæne (med hjælp fra Daniel, da min computerfærdigheder blev sat på en prøve!). Bloggen har efterhånden været live i over et år, og derfor synes jeg også det var tid til, at få skaffet mit eget domæne, og derved slette den lange sti til bloggen. Jeg er stadig i Bloggers Delight universet, og det er jeg super glad for! Men nu er bloggen på simonebjerregaard.dk – uden bloggersdelight i navnet.
Det gør det alt andet lige lidt nemmere at huske :)
Det første år med bloggen er gået utrolig hurtigt, og jeg er stadig lige så glad for beslutningen om at starte bloggen som for et år siden – jeg bliver faktisk kun gladere for, at jeg startede bloggen.
Tak fordi I læser med! :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Promotion code + free product