Nytårsaften 2013

Brooklyn Beef Club

Så kommer det lovede indlæg omkring vores nytårsmenu i Berlin.
Vi havde hjemmefra snakket om, at vi hellere måtte bestille bord, for at være sikker på, at vi kunne komme på restaurant nytårsaften.

Derfor gik vi ind og søgte på foretrukne restauranter, fordi vi selvfølgelig gerne ville have noget lækkert mad nytårsaften, men også for at gøre det til en oplevelse i Berlin. Vi blev derfor enige om, at søge efter top 10 Steakhouse restauranter i Berlin. Og det gav pote!

Eftersom vi først begyndte at kigge efter restauranter sidst i december, var der selvfølgelig allerede en masse der var optaget, men heldigvis fandt vi Brooklyn Beef Club på denne top 10 liste, og her kunne vi få et bord til 4.

Brooklyn Beef Club er en restaurant som tilhører hotellet The Dude, og udefra havde vi nær aldrig fundet restauranten, da der kun er en dør med et moderat skilt ovenfor. Men når man kommer ind, fortsætter man ned ad nogle trapper og som det første møder man deres høflige personale, som viser vej til ens bord og tager imod ens jakke.
Restauranten er ikke særlig stor, men stemningen er til gengæld utrolig hyggelig og der bliver kræset om hver eneste kunde.

Daniel og jeg havde luret menukortet hjemmefra, så vi havde høje forventninger til maden! På menukortet var der bl.a. en Porterhouse steak til deling, hvor man fik en 1200 grams bøf.. Så den skulle Rasmus og Daniel selvfølgelig begive sig ud i. Ina og jeg valgte i stedet en Filet Mignon (300 gram per bøf – hvilket i sig selv var en udfordring at få spist!). Alt kødet var US Black Angus kød, og alt smagte virkelig fantastisk. Selvfølgelig sluttede menuen af med Cheesecake og kaffe – Mums!

brooklynbeefclub

Som I kan se på billederne manglede der bestemt ingenting den aften. Priserne var måske lige til den gode side, men vi fik fejret nytårsaften på bedste vis og det var rigtig sjovt, at prøve at spise på denne fine restaurant. Besøget på Brooklyn Beef Club var en oplevelse i sig selv. Maden var virkelig en smags oplevelse jeg aldrig glemmer og jeg vil med glæde besøge restauranten igen en anden gang.

danielogjeg

Et lille postkort fra Berlin inden vi skulle ud og spise på Brooklyn Beef Club.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårsaften 2013