My March list

I wouldn’t mind wearing #14

oenskeoutfit

Øreringe Hvisk // Loafers H&M // Skjorte Moves by Minimum
Nederdel Moves by Minimum // Taske Gucci // Ring Carré

Selvom vejret i dag har budt på både regn og en smule sne, så er jeg altså klar til at gå sommeren i møde. Derfor kigger jeg også meget på, hvad der skal tilføjes til sommergarderoben. En klar favorit er de mange pastelfarver som endnu engang vinder frem. Det er helt sikkert noget jeg skal have fundet mere af, og jeg tyvstartede faktisk allerede lidt i går, hvor jeg fik fornyet garderoben en smule.

Men et outfit jeg gladeligt ville trække i, er den skønne lyseblå nederdel fra Moves, som jeg i forvejen også ejer i grå, tilsat en hvid skjorte med det fineste broderi. Så kan det jo næsten ikke blive mere sommerligt! Det skulle da være, når man tilføjer et par lyserøde loafers. Jeg bliver helt i sommerhumør ved bare at kigge på dette sæt, og jeg skal nu også lige forbi en H&M butik, for at se lidt nærmere på de lyserøde loafers!

Kunne man være så heldig, at have den flotteste beige taske fra Gucci til, så vil et hvert outfit jo være piftet op! Det må være favorittasken, som meget gerne må tilføjes til min garderobe. Med dette outfit vil jeg i hvert fald være sommerklar :)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My March list