Postcard from Rome

I wouldn’t mind wearing #15

oenskeoutfitapril

Skjorte Mango // Halskæde Hvisk // Taske Mango // Bukser Mango
Jakke H&M // Ringe Hvisk (HER og HER) // Sko Gucci

Selvom vejret har vist sig fra sin flotte side i dag, er temperaturen altså ikke helt med endnu. Jeg håber snart de varmere dage kommer :) Derfor kigger jeg også en del efter nyt til forårs- og sommergarderoben. Så nu må solen altså gerne følge med, så sommersandalerne kan luftes! Jeg ønsker mig bestemt de fine sko fra Gucci til min sommergarderobe. De er jo så flotte og kan sagtens bruges til hverdag, men også til finere brug.

På en dejlig forårsdag, vil jeg elske at hoppe i ovenstående outfit, både fordi det jo i sig selv er et enkelt outfit med habitlignende bukser og en skjorte. Så det vil kunne bruges til hverdag. Så tilsætter man lige en farverig smuk taske og den fineste cowboyjakke med broderi. Så er forårsoutfittet sikret!

Jeg har faktisk tænkt på den cowboyjakke siden jeg så den på hjemmesiden, og jeg overvejer kraftigt at bestille den hjem, så jeg har en kort forårsjakke, som kan anvendes til de fleste outfits. Hvad synes I om den?

Indlægget indeholder affiliate (reklame) links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postcard from Rome