My favorite Christmas movies

Nails: Green vibes

dsc_8764 dsc_8772

Hold op, hvor december flyver af sted. Der er kun 4 dage til juleaften! Det er jo helt vildt at tænke på… Jeg synes nu også, at der er et par ting der lige skal styr på inden d. 24. december, bl.a. laves lidt konfekt, få styr på julegaverne og så skal juletræet selvfølgelig pyntes. Men hvor jeg dog glæder mig til juleaften, det er simpelthen en hyggelig dag!

Men nu til hvad det egentlig skulle handle om, nemlig denne fine minilak fra Depend Cosmetic. Jeg er vild med den mørkegrønne farve og dækkeevnen. Jeg har nemlig kun ét lag på, og den dækker jo fantastisk! En super flot farve til den kolde vintertid.

Hvad synes I om den?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My favorite Christmas movies