Nails: Ready for travel

More green!

DSC_6259 DSC_6263

En ny skønhed er flyttet ind derhjemme, nemlig denne kæmpe Monstera plante. Hold nu op, hvor er jeg glad for at den er blevet min, og jeg er sikker på at den nok skal pynte og give mere liv til hjemmet. Det skal dog siges, at den ikke kommer til at stå på vores trappe – og fylde alt for meget! – men eftersom vi har haft gang i et kæmpe ombygningsprojekt inden ferien, har den endnu ikke fundet sin rette plads. Men det bliver enten i stuen eller i køkkenet.

Hvad synes I om den?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nails: Ready for travel